Maahanmuuton lieveilmiöt näkyvät

Sunnuntai 12.10.2014


Maahanmuuttopolitiikka erilaisine lieveilmiöineen on poliittisesti tulenarka keskustelunaihe, vaikka se voi muuttaa suomalaista yhteiskuntaa pysyvästi. Ellei maahanmuuton aiheuttamista ongelmista voida keskustella avoimesti, ei niitä myöskään pystytä korjaamaan.

Iltalehden toimittaja mainitsee vain ohimennen kansanedustaja Tom Packalenin (ps) käsityksen, jonka mukaan pääkaupunkiseudun enimmäkseen maahanmuuttajataustaisen nuorisojengin harjoittama väkivalta perustuu rasistisiin motiiveihin. Varsinaisen asian syvällisemmän käsittelyn sijaan toimittaja kyselee toistuvasti sitä, onko Packalenin saama tieto salaiseksi luokiteltua.

Pääkaupunkiseudulla riehuva nuorisojengi on saatava kuriin ja väkivallantekijöitä rangaistava etnisestä taustasta riippumatta. Lisäksi maahanmuuttopolitiikan sisältöä on arvioitava kriittisesti ja harkittava mm. USA:n ja Australian käyttämän pisteytysmenetelmän käyttöönottoa. Packalenin tietolähde on kokonaisuuden eli yhteiskuntamme turvallisuuden kannalta täysin toisarvoinen seikka.

http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014101118737413_uu.shtml?utm_source=leiki&utm_medium=iltalehti&utm_campaign=kontekstuaalinen

Avainsanat: maahanmuuttopolitiikka