Eduskuntavaalit lähestyvät

Tiistai 14.2.2023 klo 16.25

Suomalaiset pääsevät kohta valitsemaan uuden eduskunnan. Eduskuntavaalien ennakkoäänestysaika on 22.-28.3. ja varsinainen vaalipäivä 2.4. Vaaleista on tulossa tiukat, ja niissä ratkaistaan Suomen suunta pitkäksi aikaa eteenpäin.

Perussuomalaiset tarjoavat näissäkin vaaleissa aidon vaihtoehdon nykyhallituksen politiikalle. Itse olen tuttuun tapaan ehdolla Pirkanmaan vaalipiirissä.

PS - Parasta Suomelle!

Avainsanat: eduskuntavaalit

PS ykkönen Ylöjärvellä - lämmin kiitos kaikille perussuomalaisia äänestäneille!

Maanantai 14.6.2021 klo 13.50

Kuntavaalit on nyt käyty. Ylöjärven perussuomalaisten kannatus nousi viime kuntavaalien 12,4 prosentista peräti 23,7 prosenttiin. Huikeasti kasvanut äänisaaliimme riitti jännittävän ääntenlaskennan jälkeen lopulta selkeästi Ylöjärven suurimman puolueen asemaan 13 valtuutetulla (6 paikkaa v. 2017). Ylöjärven 51-jäsenisen valtuuston toiseksi suurin ryhmä on jatkossa kokoomus (12 paikkaa) ja kolmanneksi suurin SDP (10 paikkaa).

Ylöjärven vaalitulokset:

https://vaalit.yle.fi/kv2021/fi/regions/7/municipalities/980

Perussuomalaisia edustavat Ylöjärven valtuustossa ensi kaudella Juha Alhamo, Mauri Heiska, Toni Kolehmainen, Panu Koski, Inga-Mari Lehti, Markku Mäki-Ventelä, Jari Niemi, Henrik Pajunen, Erja Pelkonen, Hannu Ruuska, Tomi Saaristo, Sami Savio ja Juha Tuominen.

Lämmin kiitos kaikille perussuomalaisia äänestäneille! Tästä on hienoa jatkaa eteenpäin hyväksi havaitulla PS-linjalla!

Avainsanat: kuntavaalit

Kuntavaalien ennakkoäänestys alkaa 26.5.

Tiistai 25.5.2021 klo 13.31

Kuntavaalien ennakkoäänestys alkaa huomenna keskiviikkona 26.5. ja päättyy tiistaina 8.6. Varsinainen vaalipäivä on sunnuntai 13.6. Muistathan käydä äänestämässä!

Vaali_ilmoitus_kuvana.jpg

Avainsanat: kuntavaalit, julkinen talous, raitiotie

Kuntavaalit lähestyvät

Keskiviikko 10.2.2021 klo 8.04

Olen ehdokkaana huhtikuun 18. päivän kuntavaaleissa Ylöjärvellä. Vaaleissa määritetään Suomen tuleva suunta.

Julkinen velkaantuminen ja hallituksen kaavailema sote-uudistus aiheuttavat kasvavia paineita veronmaksajille.

Kuntien arkisessa päätöksenteossa tarvitaan yhä enemmän pitkäjänteisyyttä ja johdonmukaisuutta.

Ohessa linkki Perussuomalaisten valtakunnalliseen vaaliohjelmaan:

https://www.perussuomalaiset.fi/wp-content/uploads/2021/01/PSkuntavaaliohjelma2021.pdf

Alla kuntavaaliteemojamme Ylöjärvellä:

  • Perussuomalaiset haluavat säilyttää Ylöjärven talouden vakaana ja kohentaa yrittämisen ja työnteon edellytyksiä.
  • Verorasitus on pidettävä siedettävänä ja julkisten investointien järkevyys punnittava tarkoin.
  • Joukkoliikennettä on kehitettävä bussi- ja lähijunaliikenteen pohjalta. Ylöjärveläiset tulevat jatkossakin varsin mainiosti toimeen ilman kallista raitiotietä.

Avainsanat: kuntavaalit, julkinen talous, raitiotie

PS tarkoittaa Parasta Suomelle

Keskiviikko 31.10.2018 klo 14.03

20181030_182744.jpg

Avainsanat: eduskuntavaalit, perussuomalaiset

Kuntien taloustilanne on kääntynyt nousuun

Tiistai 7.3.2017 klo 23.47

Kuntatalous heikkeni ja kunnat velkaantuivat merkittävästi Kataisen ja Stubbin hallitusten aikana. Vuoteen 2015 mennessä ne leikkasivat kuntien valtionosuuksia puolitoista miljardia euroa ja säästivät nimellisesti valtion menoja vyöryttämällä massiiviset kustannukset kuntasektorin hoidettavaksi.

Käytännössä edelliset hallitukset pakottivat kunnat nostamaan kunnallisveroa ja leikkaamaan merkittävästi palveluitaan. Vuosikymmenen alkupuoliskolla toistakymmentä kuntaa ajautuikin kriisikuntamenettelyyn tai pakkoliitoksiin taloutensa kurjistumisen myötä.

Päinvastoin kuin edeltäjänsä, nykyinen eduskunta karsii kuntien edellisen neljännesvuosisadan aikana kaksinkertaistuneita lakisääteisiä tehtäviä. Mahdollisista uusista tehtävistä aiheutuvat kustannukset korvataan kunnille täysimääräisesti. Kuntien arkea hankaloittavien säädösten purkaminen on merkittävä askel kohti vapaampaa, toimivampaa ja taloudellisesti kestävämpää yhteiskuntaa. Istuva hallitus on myös kirjannut ohjelmaansa, ettei kuntien valtionosuuksia leikata.

Kuntatalouden tila onkin parantunut mainittujen toimenpiteiden avulla merkittävästi vuonna 2016. Ennakkotietojen mukaan kuntien yhteenlaskettu tulos koheni viime vuonna yli puoli miljardia euroa. Jatkossa myös orastava työllisyyden koheneminen parantaa kuntien taloutta niiden verotulojen kehittyessä positiivisesti. Yli kymmenellä kunnalla oli jopa varaa alentaa kunnallisveroaan viime syksynä.

Vaikka julkisen sektorin velkaantuminen jatkuu edelleen, ovat eduskunnan tällä kaudella tekemät välttämättömät säästöpäätökset hidastaneet velkaantumistahtia merkittävästi. Myös kritisoitu sote-uudistus on tarpeen kustannusten karsimiseksi.

Sote-uudistuksen yhteydessä valtion on turvattava kuntien mahdollisuudet hoitaa niille jäävät tehtävät. Se edellyttää muun muassa merkittäviä muutoksia valtionosuus- ja verojärjestelmiin. Myös uusien kuntapäättäjien on jatkettava järkevää taloudenpitoa seuraavalla valtuustokaudella ja käytettävä yhteiset veroeurot kustannustehokkaasti kuntalaisten tarpeita ajatellen.

Avainsanat: kuntatalous, julkinen talous, kuntavaalit

Kiitos kaikille äänestäjille!

Maanantai 20.4.2015

Nöyrä kiitos äänestäjille minua kohtaan osoittamastanne luottamuksesta! Työ Suomen ja suomalaisten hyväksi jatkuu nyt Perussuomalaisten eduskuntaryhmässä.

Lämmin kiitos myös taustajoukoille ja muita minua tukeneille henkilöille, ilman teitä näin hieno lopputulos ei olisi ollut mahdollinen.

Avainsanat: eduskuntavaalit, eduskunta

Kampanja päättyi tänään

Lauantai 18.4.2015

Kampanjani huipentui lauantaina 18.4. Kyröskoskella ja Keskustorilla. Paljon kiitoksia kaikille kampanjaan osallistuneille ja sen aikana tapaamilleni henkilöille!

wp_20150418_09_28_28_pro.jpg

Avainsanat: eduskuntavaalit

Avainsanat: eduskuntavaalit, yrittäjyys

Avainsanat: eduskuntavaalit

Pirkkalan torilla 4.4.

Lauantai 4.4.2015

Pirkkalan torilla oli erittäin hyvä tunnelma pääsiäislauantaina. Vaaleihin on aikaa kaksi viikkoa, joten hyvältä näyttää!

pirkkalan_torilla_040415.jpg

Avainsanat: eduskuntavaalit

TV-mainokseni pyörii nyt Kolmosella

Perjantai 3.4.2015

TV-mainokseni on pyörinyt MTV3:ssa huhtikuun alusta alkaen. Se löytyy alla olevan linkin takaa Youtubesta.

https://www.youtube.com/watch?v=i2U3fZnyEf8


Avainsanat: eduskuntavaalit

Myös valtio ja kunnat hyötyisivät työeläkkeiden nostosta

Perjantai 3.4.2015

Eläkeläiset ovat kärsineet poliittisista virhepäätöksistä muun muassa työntekijöitä ankaramman verotuksen, taitetun indeksin ja indeksileikkausten muodossa. Monen eläkeläisen ostovoima on huomattavasti eläköitymisajankohtaa matalampi. Tehtyjä virheitä on ryhdyttävä korjaamaan. Seuraavan eduskunnan tuleekin lopettaa työeläkeindeksin leikkaukset ja luopua taitetusta indeksistä.


Työeläkkeet eivät tule valtiolta vaan pääasiassa yksityisiltä eläkeyhtiöiltä. Palkansaajat ovat kertaalleen ansainneet ja maksaneet työeläkkeensä eläkeyhtiöiden keräämillä vakuutusmaksuilla. Niiden sijoitustuottojen tulee kattaa maksettavat eläkkeet.

Työeläkeyhtiöiden varoja hallinnoidaan valitettavan byrokraattisesti, kalliisti ja tehottomasti. Eläkeyhtiöiden varallisuus toimii samalla vallankäytön välineenä. Eläkeyhtiöiden onkin jatkossa keskityttävä sijoitustoimintansa tehostamiseen ja käytettävä valtaansa nykyistä harkitummin.

Mikäli työeläkeyhtiöiden maksamia eläkkeitä korotettaisiin alun perin sovitulla oikeudenmukaisella tavalla, säästäisi valtio työeläkettä saaville maksettavissa kansaneläkkeissä. Samalla valtion verotulot kasvaisivat tuloveron ja erityisesti arvonlisäveron muodossa. Myös kuntien tuloverokertymä paranisi.

Valtion ja kuntien yhteenlaskettu nettohyöty olisi varovaisestikin arvioiden useita kymmeniä miljoonia euroja vuodessa. Eläkeläisiltä epäoikeudenmukaisesti pois otetun eläketulon palauttaminen myös lisäisi kotimaista kulutusta, pyörittäisi yritystalouden rattaita ja synnyttäisi uusia työpaikkoja. Hyötyjänä olisi siis koko Suomi.

Avainsanat: eduskuntavaalit, eläkkeet, taitettu indeksi

PS-vaalikopilla riitti tunnelmaa

Torstai 2.4.2015

Keskustorin PS-vaalikopilla oli tunnelmaa torstaina illansuussa, vaikka toiset vaalikopit oli suljettu jo tuntikausia aiemmin. Ajoikohan tihkusade kilpailevien puolueiden ehdokkaat koteihinsa?

wp_20150402_18_54_49_pro.jpg

vaalikoppi.jpg

Avainsanat: eduskuntavaalit

Hervannassa 28.3.2015

Lauantai 28.3.2015

Hervannassa äänestäjiä tapaamassa 28.3. Mukana myös mm. Harri Vuorenpää.

hervanta_280315_2_30.jpg

Avainsanat: eduskuntavaalit

Ilmoitukseni Suur-Tampereessa

Perjantai 27.3.2015

Ilmoitukseni tämän viikon Suur-Tampereessa:

0331023.jpg

Avainsanat: eduskuntavaalit

Linnainmaan Prismalla

Torstai 26.3.2015

Yhteiskuvassa Harri Vuorenpään kanssa Linnainmaan Prismalla tänään PS-ehdokkaiden yhteistapahtumassa. Kiitos Tampereen Perussuomalaisille tilaisuuden järjestämisestä!

linnainmaa_260315_v4.jpg

Avainsanat: eduskuntavaalit

TTS:n ja TEK:in vaalipaneeli 25.3.

Keskiviikko 25.3.2015

Tampereen Teknillisen Seuran ja TEK:in vaalipaneeli oli mielenkiintoinen tilaisuus. Paneelissa keskityttiin keinoihin, joilla Suomi saadaan nousuun.

http://lehti.tek.fi/jarjesto/ny-rillataan-poliitikkoja

Avainsanat: eduskuntavaalit

Tunnelmia Keskustorin vaaliteltalta

Maanantai 2.3.2015

Tunnelmia Keskustorin vaaliteltalta. Eniten keskustelua herättäviä aiheita olivat eurokriisi ja eläkeläisten verokohtelu.

keskustori_020315_2c.jpgkeskustori_020315_c.jpg

Avainsanat: eduskuntavaalit

Pirkanmaan Perussuomalaisten vaaliavaus Tammelantorilla 14.2.

Sunnuntai 15.2.2015

Pirkanmaan Perussuomalaisten virallinen vaaliavaus pidettiin ystävänpäivänä Tammelantorilla. Paikalla oli sekä vanhoja tuttuja vuosien takaa että uusia tuttavuuksia. Paljon kiitoksia kaikille mukana olleille, tästä on oikein hyvä aloittaa loppukiri kohti huhtikuun 19. päivää!

tammelantori_140215.jpg

Avainsanat: eduskuntavaalit

Vanhemmat kirjoitukset »