Halla-ahon kädenjälki näkyy PS:n maahanmuutto-ohjelmassa

Tiistai 20.1.2015

Jussi Halla-ahon kädenjälki tulee näkymään vahvasti perussuomalaisten eduskuntavaaliohjelmassa. Todennäköisesti Halla-ahon luonnos puolueen maahanmuuttopoliittiseksi ohjelmaksi tullaan hyväksymään puoluehallituksessa lähes sellaisenaan. Samalla se tarjoaa äänestäjille todellisen vaihtoehdon, nostavathan perussuomalaiset maahanmuuttopolitiikan yhdeksi vaalien kärkiteemaksi.

Halla-ahon linjauksen mukaan kansallisen edun tulee olla ehdottomalla etusijalla myös maahanmuuttopolitiikassa. Tämä tarkoittaa muun muassa maahanmuuttoon liittyvien kulujen realistista arviointia, sotatoimiin osallistuvan turvapaikanhakijan oleskeluluvan peruuttamista, lukukausimaksujen perimistä EU-alueen ulkopuolelta tulevilta opiskelijoilta sekä niin sanotun ”positiivisen” syrjinnän lopettamista. Tulijoiden pitää sopeutua yhteiskuntaamme, ei päinvastoin.

Jussi päätti myös suoraselkäisesti jatkaa työtään europarlamentaarikkona ja taistelua eurooppalaisia maahanmuuton taakanjakomekanismeja vastaan, vaikka kansanedustajan paikka olisi ollut tarjolla hopeatarjottimella. Tämä osoittaa kunnioitusta äänestäjiä kohtaan.

http://www.suomenuutiset.fi/halla-aho-esitteli-maahanmuuttotavoitteita-viela-mahdollista-valttaa-ruotsin-ranskan-tai-britannian-katastrofi/

Avainsanat: maahanmuuttopolitiikka, eduskuntavaalit

Avainsanat: eduskuntavaalit

Eduskuntavaalikampanjani virallinen aloitus

Sunnuntai 14.9.2014

Eduskuntavaalikampanjani on nyt alkanut virallisesti! Tärkeä askel kohti eduskuntaa on näiden kampanjasivujen avaaminen.

Uskon menestyväni hyvin kevään 2015 vaaleissa, koska takanani on laaja tukiryhmä ympäri Pirkanmaata. Tavoitteenani on tietysti läpimeno, mihin arvelen vaadittavan noin 4500 ääntä. Tämä vaatii runsaita taloudellisia ja ajallisia satsauksia sekä ehdokkaalta että tukiryhmältä. Vuonna 2011 sain 2197 ääntä, mistä on erittäin hyvä ponnistaa eteenpäin kasvaneen tunnettavuuden turvin.

Koulutukseltani olen diplomi-insinööri ja ekonomi. Perheeseeni kuuluu vaimo ja kolme pientä lasta. Myös perheeni tukee minua kampanjassa, mikä on tietenkin ensiarvoisen tärkeää.

Avainsanat: eduskuntavaalit

« Uudemmat kirjoitukset