Olen 43-vuotias kansanedustaja ja perheenisä Siivikkalasta. Koulutukseltani olen diplomi-insinööri ja ekonomi. Ennen kansanedustajan tehtävää olen työskennellyt mm. tutkijana ja projektipäällikkönä. Toimin lisäksi Perussuomalaisten kaupunginvaltuutettuna kolmatta kautta.

Poliittinen päätöksenteko on (tai ainakin sen tulisi olla) pitkäjänteistä. Liityin Perussuomalaisiin vuonna 2006 havaittuani puolueen ajavan tavallisen ihmisen asiaa ja olen nyt neljättä kertaa ehdokkaana eduskuntavaaleissa.

Olen ainoa Pirkanmaalta valittu kansanedustaja, joka jäi Perussuomalaisiin kesän 2017 puoluekokouksen jälkimainingeissa. Eduskuntaryhmän hajoaminen oli alkujärkytyksestä huolimatta uuden ja paremman ajan alku. Nykyiseen eduskuntaryhmäämme kuuluvat kansanedustajat ovat aitoja perussuomalaisia, ja olen iloinen voidessani työskennellä heidän kanssaan maamme parhaaksi.

Suomalaiset perinteet ja perusarvot ovat puolustamisen arvoisia. Suomalaiset tunnetaan rehellisenä, ahkerana ja työteliäänä kansana, joka ei pidä suurta melua itsestään. Suomen kehitys arvostetuksi huipputeknologian maaksi ei ole sattumaa vaan kovan työn tulos. Voimme olla saavutuksestamme ylpeitä. Suomi menestyy jatkossakin vahvuuksiaan hyödyntämällä.

Vaaliteemoihini kuuluvat näissäkin vaaleissa Suomen kansallisen edun puolustaminen, tiukka maahanmuuttopolitiikka, järkevä taloudenpito sekä yrittäjyyden ja työnteon edellytysten parantaminen. Nämä ohjenuorat muistamalla teemme Suomesta paremman maan omille kansalaisillemme.

Maahanmuutto on saatava viimein hallintaan. Laittomasti maassa olevat ja kielteisen turvapaikkapäätöksen saaneet on otettava säilöön ja poistettava maasta. Kansalaisuuden ehtoja on kiristettävä. 80-kohtainen turvapaikkaohjelma on toteutettava. Mallia voidaan ottaa Kanadasta ja Australiasta.

Julkinen talous on saatava kuntoon ja julkinen velkaantuminen loppumaan. Hallintoa on tehostettava ja byrokratiaa karsittava tuntuvasti. Yhteiset verovarat on kohdennettava kansallisen etumme ja suomalaisten hyväksi, ei ripoteltava pieninä tai isompina puroina maailmalle.

Yrittämisen ja työllistymisen edellytyksiä on parannettava. Byrokratiaa on purettava ja neuvontaa
lisättävä. Pieni- ja keskituloisten tuloveroja on kevennettävä. Uutta työvoimaa palkkaavien pienyritysten verotusta tulee huojentaa.

Myös tavallisen ihmisen arjen näkökulman tuominen päätöksenteon keskiöön on erittäin tärkeää. Tarvitaan mm. nopeasti kohonneiden asumisen ja liikkumisen kustannusten alentamista, jotta rahaa jää muihinkin elämisen välttämättömiin kuluihin.

Onneksi Perussuomalaiset puolustavat jatkossakin tavallista suomalaista ihmistä. Siksi PS tarkoittaa Parasta Suomelle!