Jussi Halla-aholla on hyvät edellytykset kirkastaa perussuomalaista ideologiaa

Perjantai 30.12.2016 klo 13.18

Jussi Halla-aho on tänään ilmoittanut olevansa kiinnostunut perussuomalaisten puheenjohtajuudesta ja asettuvansa todennäköisesti ehdolle kesän 2017 puoluekokouksessa. Tämä on erittäin hyvä uutinen!

Halla-ahon ilmoitus tulee varsin hyvään saumaan ja mahdollistaa samalla puolueen ideologisten painotusten uudelleenarvioinnin. Erityisen ilahtunut olen siitä, ettei Halla-aho pyri puheenjohtajaksi henkilökohtaisista syistä vaan pikemminkin jopa niistä huolimatta. Pitkäjänteisyys ja uskollisuus aatteelle ovat äärimmäisen tärkeitä ominaisuuksia varsinkin puolueen puheenjohtajalle.

Halla-ahon merkitys perussuomalaisten kannatukselle ja erityisesti maahanmuuttokriittiselle aatteelle on ollut jo vuosikaudet erittäin merkittävä, vaikka sitä ei ole koskaan julkisesti täysin tunnustettukaan. Maahanmuuttokriittisestä ajattelusta on tullut kansalaistenkin parissa jo valtavirtaa. Harjoittamamme maahanmuuttopolitiikka myös määrittää Suomen tulevaisuutta vuosikymmeniksi eteenpäin.

Jussi Halla-ahon näkemyksellisyyttä tarvitaankin jatkossa yhä vaativammissa tehtävissä, jotta Suomen tulevaisuus olisi nykyistä valoisampi. Toivotan Jussille menestyksekästä vuotta 2017!

http://www.hs.fi/politiikka/art-2000005026269.html

Avainsanat: perussuomalaiset, maahanmuutto, ideologia