Eduskuntavaalit lähestyvät

Tiistai 14.2.2023 klo 16.25

Suomalaiset pääsevät kohta valitsemaan uuden eduskunnan. Eduskuntavaalien ennakkoäänestysaika on 22.-28.3. ja varsinainen vaalipäivä 2.4. Vaaleista on tulossa tiukat, ja niissä ratkaistaan Suomen suunta pitkäksi aikaa eteenpäin.

Perussuomalaiset tarjoavat näissäkin vaaleissa aidon vaihtoehdon nykyhallituksen politiikalle. Itse olen tuttuun tapaan ehdolla Pirkanmaan vaalipiirissä.

PS - Parasta Suomelle!

Avainsanat: eduskuntavaalit

PS tarkoittaa Parasta Suomelle

Keskiviikko 31.10.2018 klo 14.03

20181030_182744.jpg

Avainsanat: eduskuntavaalit, perussuomalaiset

Kiitos kaikille äänestäjille!

Maanantai 20.4.2015

Nöyrä kiitos äänestäjille minua kohtaan osoittamastanne luottamuksesta! Työ Suomen ja suomalaisten hyväksi jatkuu nyt Perussuomalaisten eduskuntaryhmässä.

Lämmin kiitos myös taustajoukoille ja muita minua tukeneille henkilöille, ilman teitä näin hieno lopputulos ei olisi ollut mahdollinen.

Avainsanat: eduskuntavaalit, eduskunta

Kampanja päättyi tänään

Lauantai 18.4.2015

Kampanjani huipentui lauantaina 18.4. Kyröskoskella ja Keskustorilla. Paljon kiitoksia kaikille kampanjaan osallistuneille ja sen aikana tapaamilleni henkilöille!

wp_20150418_09_28_28_pro.jpg

Avainsanat: eduskuntavaalit

Avainsanat: eduskuntavaalit, yrittäjyys

Avainsanat: eduskuntavaalit

Pirkkalan torilla 4.4.

Lauantai 4.4.2015

Pirkkalan torilla oli erittäin hyvä tunnelma pääsiäislauantaina. Vaaleihin on aikaa kaksi viikkoa, joten hyvältä näyttää!

pirkkalan_torilla_040415.jpg

Avainsanat: eduskuntavaalit

TV-mainokseni pyörii nyt Kolmosella

Perjantai 3.4.2015

TV-mainokseni on pyörinyt MTV3:ssa huhtikuun alusta alkaen. Se löytyy alla olevan linkin takaa Youtubesta.

https://www.youtube.com/watch?v=i2U3fZnyEf8


Avainsanat: eduskuntavaalit

Myös valtio ja kunnat hyötyisivät työeläkkeiden nostosta

Perjantai 3.4.2015

Eläkeläiset ovat kärsineet poliittisista virhepäätöksistä muun muassa työntekijöitä ankaramman verotuksen, taitetun indeksin ja indeksileikkausten muodossa. Monen eläkeläisen ostovoima on huomattavasti eläköitymisajankohtaa matalampi. Tehtyjä virheitä on ryhdyttävä korjaamaan. Seuraavan eduskunnan tuleekin lopettaa työeläkeindeksin leikkaukset ja luopua taitetusta indeksistä.


Työeläkkeet eivät tule valtiolta vaan pääasiassa yksityisiltä eläkeyhtiöiltä. Palkansaajat ovat kertaalleen ansainneet ja maksaneet työeläkkeensä eläkeyhtiöiden keräämillä vakuutusmaksuilla. Niiden sijoitustuottojen tulee kattaa maksettavat eläkkeet.

Työeläkeyhtiöiden varoja hallinnoidaan valitettavan byrokraattisesti, kalliisti ja tehottomasti. Eläkeyhtiöiden varallisuus toimii samalla vallankäytön välineenä. Eläkeyhtiöiden onkin jatkossa keskityttävä sijoitustoimintansa tehostamiseen ja käytettävä valtaansa nykyistä harkitummin.

Mikäli työeläkeyhtiöiden maksamia eläkkeitä korotettaisiin alun perin sovitulla oikeudenmukaisella tavalla, säästäisi valtio työeläkettä saaville maksettavissa kansaneläkkeissä. Samalla valtion verotulot kasvaisivat tuloveron ja erityisesti arvonlisäveron muodossa. Myös kuntien tuloverokertymä paranisi.

Valtion ja kuntien yhteenlaskettu nettohyöty olisi varovaisestikin arvioiden useita kymmeniä miljoonia euroja vuodessa. Eläkeläisiltä epäoikeudenmukaisesti pois otetun eläketulon palauttaminen myös lisäisi kotimaista kulutusta, pyörittäisi yritystalouden rattaita ja synnyttäisi uusia työpaikkoja. Hyötyjänä olisi siis koko Suomi.

Avainsanat: eduskuntavaalit, eläkkeet, taitettu indeksi

PS-vaalikopilla riitti tunnelmaa

Torstai 2.4.2015

Keskustorin PS-vaalikopilla oli tunnelmaa torstaina illansuussa, vaikka toiset vaalikopit oli suljettu jo tuntikausia aiemmin. Ajoikohan tihkusade kilpailevien puolueiden ehdokkaat koteihinsa?

wp_20150402_18_54_49_pro.jpg

vaalikoppi.jpg

Avainsanat: eduskuntavaalit

Hervannassa 28.3.2015

Lauantai 28.3.2015

Hervannassa äänestäjiä tapaamassa 28.3. Mukana myös mm. Harri Vuorenpää.

hervanta_280315_2_30.jpg

Avainsanat: eduskuntavaalit

Ilmoitukseni Suur-Tampereessa

Perjantai 27.3.2015

Ilmoitukseni tämän viikon Suur-Tampereessa:

0331023.jpg

Avainsanat: eduskuntavaalit

Linnainmaan Prismalla

Torstai 26.3.2015

Yhteiskuvassa Harri Vuorenpään kanssa Linnainmaan Prismalla tänään PS-ehdokkaiden yhteistapahtumassa. Kiitos Tampereen Perussuomalaisille tilaisuuden järjestämisestä!

linnainmaa_260315_v4.jpg

Avainsanat: eduskuntavaalit

TTS:n ja TEK:in vaalipaneeli 25.3.

Keskiviikko 25.3.2015

Tampereen Teknillisen Seuran ja TEK:in vaalipaneeli oli mielenkiintoinen tilaisuus. Paneelissa keskityttiin keinoihin, joilla Suomi saadaan nousuun.

http://lehti.tek.fi/jarjesto/ny-rillataan-poliitikkoja

Avainsanat: eduskuntavaalit

Tunnelmia Keskustorin vaaliteltalta

Maanantai 2.3.2015

Tunnelmia Keskustorin vaaliteltalta. Eniten keskustelua herättäviä aiheita olivat eurokriisi ja eläkeläisten verokohtelu.

keskustori_020315_2c.jpgkeskustori_020315_c.jpg

Avainsanat: eduskuntavaalit

Pirkanmaan Perussuomalaisten vaaliavaus Tammelantorilla 14.2.

Sunnuntai 15.2.2015

Pirkanmaan Perussuomalaisten virallinen vaaliavaus pidettiin ystävänpäivänä Tammelantorilla. Paikalla oli sekä vanhoja tuttuja vuosien takaa että uusia tuttavuuksia. Paljon kiitoksia kaikille mukana olleille, tästä on oikein hyvä aloittaa loppukiri kohti huhtikuun 19. päivää!

tammelantori_140215.jpg

Avainsanat: eduskuntavaalit

Kokoomusedustajat ovat eriytyneet kansasta

Torstai 12.2.2015

Kokoomuksen kansanedustajat ja ministerit näyttävät etääntyneen lopullisesti tavallisten suomalaisten arjesta. Viime vuonna Laura Räty arvioi melkein jokaisen suomalaisen tienaavan vähintään 2600 euroa kuussa. Nyt Sampsa Kataja vuorostaan kertoo pitävänsä kansanedustajille maksettavaa yli 6300 euron kuukausipalkkiota sekä verotonta 1800 euron kulukorvausta liian alhaisina.

Kokoomusedustajien on varmaankin mahdotonta käsittää sitä, että jo mainittu kulukorvaus tuntuisi monesta pienituloisesta suomalaisesta lottovoitolta. Ei ole mikään ihme, että kansalaisten valitukset heikosta ostovoimasta menevät eduskunnassa kuuroille korville.

http://www.iltasanomat.fi/kotimaa/art-1423754830534.html

Avainsanat: eduskuntavaalit

Halla-ahon kädenjälki näkyy PS:n maahanmuutto-ohjelmassa

Tiistai 20.1.2015

Jussi Halla-ahon kädenjälki tulee näkymään vahvasti perussuomalaisten eduskuntavaaliohjelmassa. Todennäköisesti Halla-ahon luonnos puolueen maahanmuuttopoliittiseksi ohjelmaksi tullaan hyväksymään puoluehallituksessa lähes sellaisenaan. Samalla se tarjoaa äänestäjille todellisen vaihtoehdon, nostavathan perussuomalaiset maahanmuuttopolitiikan yhdeksi vaalien kärkiteemaksi.

Halla-ahon linjauksen mukaan kansallisen edun tulee olla ehdottomalla etusijalla myös maahanmuuttopolitiikassa. Tämä tarkoittaa muun muassa maahanmuuttoon liittyvien kulujen realistista arviointia, sotatoimiin osallistuvan turvapaikanhakijan oleskeluluvan peruuttamista, lukukausimaksujen perimistä EU-alueen ulkopuolelta tulevilta opiskelijoilta sekä niin sanotun ”positiivisen” syrjinnän lopettamista. Tulijoiden pitää sopeutua yhteiskuntaamme, ei päinvastoin.

Jussi päätti myös suoraselkäisesti jatkaa työtään europarlamentaarikkona ja taistelua eurooppalaisia maahanmuuton taakanjakomekanismeja vastaan, vaikka kansanedustajan paikka olisi ollut tarjolla hopeatarjottimella. Tämä osoittaa kunnioitusta äänestäjiä kohtaan.

http://www.suomenuutiset.fi/halla-aho-esitteli-maahanmuuttotavoitteita-viela-mahdollista-valttaa-ruotsin-ranskan-tai-britannian-katastrofi/

Avainsanat: maahanmuuttopolitiikka, eduskuntavaalit

Avainsanat: eduskuntavaalit

Eduskuntavaalikampanjani virallinen aloitus

Sunnuntai 14.9.2014

Eduskuntavaalikampanjani on nyt alkanut virallisesti! Tärkeä askel kohti eduskuntaa on näiden kampanjasivujen avaaminen.

Uskon menestyväni hyvin kevään 2015 vaaleissa, koska takanani on laaja tukiryhmä ympäri Pirkanmaata. Tavoitteenani on tietysti läpimeno, mihin arvelen vaadittavan noin 4500 ääntä. Tämä vaatii runsaita taloudellisia ja ajallisia satsauksia sekä ehdokkaalta että tukiryhmältä. Vuonna 2011 sain 2197 ääntä, mistä on erittäin hyvä ponnistaa eteenpäin kasvaneen tunnettavuuden turvin.

Koulutukseltani olen diplomi-insinööri ja ekonomi. Perheeseeni kuuluu vaimo ja kolme pientä lasta. Myös perheeni tukee minua kampanjassa, mikä on tietenkin ensiarvoisen tärkeää.

Avainsanat: eduskuntavaalit

Vanhemmat kirjoitukset »